Followers

Tuesday, December 25, 2012

"Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com"


KLIK BANNER!

PUJIAN :
~ Pilihan warna yang agak sepadan antara background dengan warna dalam border (hitam+kelabu).
~ susunan widget yang teratur , so tak nampak serabut sangat.
~ Sentiasa mengupdate isu-isu semasa sebab sentiasa ada maklumat terkini.
~ Blog yang penuh dengan maklumat sebab sentiasa ada maklumat yang boleh menambahkan ilmu pengetahuan pembaca.
~ Cara penulisan yang agak sempoi akan membuatkan pembaca akan terus membaca.
~ Siap ade surah lagi , bagus! menampakkan ciri-ciri blogger yang bagus.
~ Blog yang matang sebab banyak info yang menarik.
~ Header yang menarik , lain dari yang lain.
~ Yang paling saya suka , awak pandai guna kata-kata yang superb!
 contoh RILEK SEBENTAR BERSAMA RETIS. 
(keep it up!) =)

KRITIKAN :
~ Pilihan warna keyy , bagi saya padanan warna dah okeyy ,cuma warna hitam sebagai background agak gelap , tak sesuai mana lah kalau guna warna hitam. kebiasaannya blog-blog lain lebih suka warna cerah.
~ widget tu terlalu banyak lah. awak memang pandai susun widget , tapi kalau banyak sangat tetap akan nampak serabut. so ,kurangkanlah sedikit widget.
~  Blog awak agak lambat loading , sebab tu lah awak kena kurangkan berat blog awak. okeyy?
(jangan marah keyy , terima dengan hati yang ikhlas. hehe)

"Hyper Contest - Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com" ini telah disponsor oleh blogger-blogger awesome broframestone.comhyebro.combabyaimacomel.blogspot.commizruha.comarjunapopkorn.blogspot.comzestpurple.blogspot.comfuh.mywww.yanty.mybelognanabyte.blogspot.comdenaihati.comkhaiartzfar.blogspot.comciktom.comphat.myqueachmad.com dan di adili oleh benashaari.com dan mksyahir.com

DUE DATE : 25 JAN 2013

9 comments:

Mk Syahir said...

thanks for joining..tak marah lah..sy terima dengan hati terbuka nih..insyaAllah lepas ni ada penambah baikan :)

good luck ye :)

Yan Ty said...

All the best!

Cik Fie said...

saya dah follow awak . harap awak follow blog saya balik ye . thanx :)

http://www.cikfie.com/2012/12/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog.html

MawardiYunus said...

datang sini... saya pon join jugak huhu .. gud luck ye http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/01/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog.html

ame elms ! said...

Good luck and all the best ! :')

Abdul Halim Ismail said...

All the best Sis..saya dari segmen yang sama Hyper Contest-Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com, gud luck!

Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013

Honey Yeo said...

dari segmen yang sama :)
http://www.honey-yeo.com/2013/01/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog-mk.html

MK Syahir said...

dah baca buat kali ke-2 untuk sesi pemilihan sortlist :)

zana said...

lwatan mlm kat sini