Followers

Thursday, December 20, 2012

"End Year Giveaway By Princess 1405"


KLIK BANNER!

TAG : AISYAH , FARRA

DUE DATE : 27/12/2012


7 comments:

Aisyah Ecah said...

tenks wawa sebab tag....nti sy join.. ^_^

PuanGojes said...

terima kasih join segmen syg :)

hari ni da undi PG kan? :D

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

Thanks join sayang ,nak boh awak dalam bloglist ,jum join http://lobakmerahjambu-syazwani.blogspot.com/2012/12/tak-tau.html

Hidayatul Afzam said...
This comment has been removed by the author.
Hidayatul Afzam said...

Thanks sebab sudi join First End Year GA saya. Pemenang akan diumumkan esok. saya akan singgah lagi esok untuk memaklumkan hadiah apa yang korang dapat :)

Jangan lupa support mereka juga : http://izzam4eva.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

Hidayatul Afzam said...

Nak header free x? hehe..PM sponsor kat fb..bg la detail sikit header nak macam mana. pastu kalau nak letak gambar, bg link gambar tu..kalo boleh, gambar dah ditransparent la

https://www.facebook.com/maisarah.azmi.54

Hidayatul Afzam said...

Nak header free x? hehe..PM sponsor kat fb..bg la detail sikit header nak macam mana. pastu kalau nak letak gambar, bg link gambar tu..kalo boleh, gambar dah ditransparent la

https://www.facebook.com/maisarah.azmi.54