Followers

Thursday, February 7, 2013

"The Longest Giveaway Ever by Ain"


KLIK BANNER!

Kata-kata Nasihat :
Okeyy , UPSR nie takde la susah mane , cehh , hehe. mentang-mentang aku da amik stpm.
buat yang terbaik tau tuk exam nie , blaja betul-betul , nanti adiq akan menyesal kalau tak belaja betul-betul , macam akaq. hehe. ingat mak ngan ayah yang da banyak berkorba tuk kita. do the best keyy.

tips :
- kena beri tumpuan yg sepenuhnya dalam kelas , time cikgu mengajar tu kena fokus betul-betul.
- kalau tak faham , terus tanya. jangan bertangguh , nanti kita jugak yang tak dapat ilmu.
- buat banyak latihan kat subjek yang kita kurang pandai , lama-lama kita akan boleh menguasainya.
- tawakal dan doa. yang nie takleh tinggal. =)

SENARAI HADIAH

1x EXCLUSIVE TOP
2x ACSSESORIES
1x CARDIGAN
5x HADIAH MISTERI
SEMUA PESERTA MENDAPAT 5% DISCOUNT DI ANSENEDA SHOP'S
*hadiah akan bertamah sentiasa*

PEMBAHAGIAN HADIAH
1. top refferal
2. tag terbanyak
3. entry kreatif
4. random.org

DUE DATE : 20 DIS 2013





2 comments:

Nurul Ain Atikah said...

terima kasih akk atas nasihat dan tips yang sangat useful. :D semoga akak menang.

Nurul Ain Atikah said...

terima kasih kak, blogwalking para peserta sebentar

http://www.aingraphic.my/2013/02/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html