Followers

Thursday, January 10, 2013

Contest #TheMostMemorable2012Moment


KLIK BANNER!



For me , the most memorable moment in 2012 ialah time kitorang , iaitu bekas-bekas pelajar form6 di smk sultan ismail dapat berkumpul ramai-ramai. gambar nie di cafe papaderlle , ntah betul atau tak ejaan nama cafe tuu ,err , terlalu susah untuk disebut , huhu.
tapi , jamuan nie untuk pengawas sahaja. haa , sebab tu tak ramai sangat , sekerat je punn. saya memang rindu sangat saat-saat nie , best sangat dapat kumpul and makan sama-sama. miss them soo much!
masa nie da nak dekat akhir tahun sebelum kitorang ambik exam STPM. so , boleh dikatakan saat-saat terakhir lah kitorang berkumpul ramai-ramai camnie, err, sedih pulak
pape pun , saya harap sangat persahabatan kitorang akan berkekalan wat selama-lamanya In Shaa Allah. now , saya tinggal di kemaman , terengganu. still menunggu result STPM. =)

TAG : HADIRAH

Starting January 1st - January 14th.
(14 days)

4 comments:

fatin sh said...

Thankyou for joining my dear. Wish you luck! :)

fatin sh said...

Pemenang http://fatinesheh.blogspot.com/2013/01/pemenang-contest-themostmemorable2012mo.html

miss zerocinta said...

saya dtg follow sini

Myu Angle said...

Salam perkenalan :)
Singgah dari contest yang sama ;)