Followers

Friday, March 8, 2013

1st GA by MG


KLIK BANNER!

Idea :

First , MG maybe boleh buat surprise birthday party kat tunang. tak payah keluar banyak modal sebab MG boleh berpakat dengan ahli keluarga yang lain. kongsi-kongsi duit. so , yang nie dah dianggap sebagai hadiah yang paling terindah buat dia. hehe

Second , MG boleh sediakan makanan kegemaran dia. maybe a dinner with him. dinner tu pulak dihias cantik-cantik and MG yang masak semuannya. kadang-kadang lelaki nie tak perlu hadiah yang mahal-mahal. bagi diorang cukuplah kalau kita ikhlas. =')

Third , MG boleh bagi hadiah album. tapi dalam album tu ade banyak gambar MG ngan dia. letak semua gambar yang menjadi kenangan terindah MG ngan dia. pastu buatkan satu kad , tulis sweet-sweet skit , confirm dia suka. hehe

Tu jelah idea saya yang tak seberapa. =')

Tag : dia , dia

Due date : 20 / 3 / 2013

2 comments:

missGogreen said...

Tq sbb sudi join 1st GA DARI MG ye..good luck dear..

Mimie Najib said...

goodluck ya.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/1st-ga-by-mg.html