Followers

Monday, February 4, 2013

Jomlah Join Contest Blog Kakinakl.com


KLIK BANNER!

1.  Macam mana anda leh terjumpa blog akak?
Dari blog lain , nampak contest. hehe

2.  Nyatakan dari blog mana dan bagilah link dia..(kita cam promote link dialah..kalau jumpa kat google tak yah yer letak link)  
blog http://cyanxkamo.blogspot.com

3.  Pastu bagilah  3 ataupun 5 sebab kenapa anda suka membaca blog akak.
1- okey , first time tengok blog akaq , hati da tertarik. ceewahh. hehe. serius , blog akaq memang comel , sedap je mata memandang. 
2- nampak simple sebab background warna putih , so , tak nampak serabut even banyak widget yang akq letak , haa. akaq pandai susun widget.
3- banyak info-info yang berguna , tambah-tambah pasal masakan. banyak resepi , boleh la saya praktikkan , hehe.
4- blog akaq cepat jea loading , maybe sebab ringan. so , suka sangat. tak payah tunggu lama-lama. 
5- akaq pandai pilih warna tau. blog akaq nampak ceria jea , haa , yang tu penting sebab buat saya tertarik sangat.

#semoga terus berjaya dalam dunia blogging#

Contest "Jomlah Join Contest Blog Kakinakl.com" adalah anjuran www.kakinakl.combersama eyriqaz , kutooobamboo, dan jaakechik 

DUE DATE : 28 FEB 2013

1 comment:

kakinakl.com said...

salam ziarah

terima kasih sudi join contest akak yer