Followers

Saturday, September 15, 2012

Giveaway Syoknya Raya by Nurul Aini

ASSALAMUALAIKUM!


KLIK BANNER!

KENANGAN RAYA : 

Okeyyh,raya yg paling best aku pernah alami ? humm,mase tu dalam tingkatan 1. tau tak nape best ?? sebabnya tahun tu lah aku dapat duit raya yang paling banyak!! haha. tapi tak banyak mane punn. dalam 100 lebeyh je punn. hehe. pagi-pagi lagi,aku and sepupu sepapat aku pergi raya rumah orang. sampaikan sembahyang raya pun tak pergi. hihi. teruknya aku mase tu.. kirenya,habis sekampung tu aku round. huhu. mase tu kecik lagi kan,memang la dapat duit raya,tapi da besar-besar nie sape la nak bagi duit raya kan ?? um,bagi aku tu lah raya yg paling best!! dapat rasai raya yg sebenarnyaaa..hehe


Tarikh Mula Penyertaan: 4/8/2012
Tarikh Akhir Penyertaan: DILANJUTKAN SEHINGGA 31/10/2012  TEPAT JAM 12:00 MALAM.



1 comment:

Isabel Diaz said...

Singgah sini,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/giveaway-syoknya-raya-by-nurul-aini.html

BTW, Jomlah join GA nie,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html