Followers

Sunday, September 23, 2012

"segmen Saya nak hadiah Misteri dari si Pipi Merah"


KLIK BANNER!
Segmen nie sangat-sangat senang.. simple as ABC..Rugi tau kalau tak join..
Plus,korang akan dapat hadiah misteri lagi.. gempak tuuu!! 
Jemput join semua..=)
 
TAMAT!!

6 comments:

Everything's Everythings said...

Datang dari segmen yg sama, wish u best of luck ^^

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

لين Si Pipi Merah said...

jom semak senarai peserta klu nak BW pun alhamdulillah. :)

Isabel Diaz said...

Singgah sini sambil follow,

Jum follow blog saya jugak,

Terjah sini : Segmen saya nak hadiah misteri dari si pipi merah

☀ Izzaty Hedry☀ said...

gud luck ! dtg dri segmen y sama ..;)

http://cekedismanis.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

Hanif Idrus said...

Datang Dari segmen
Segmen Saya Nak Hadiah Misteri Dari Si Pipi Merah - klik sini
Salam kenal dan follow..
Kalau tak follow..meaning saya dah lama follow..hehehehehe

AmirahSyafiqah ♥ said...

Singgah sini :)

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html